Ravigotte saus

Calvé Ravigotte Saus is een kruidige en romige tafelsaus met fijngesneden stukjes ui, augurk en bieslook, lekker bij friet, kibbeling en andere visgerechten.
Calvé Ravigotte Saus is een romige saus op basis van vinaigrette (olie en azijn), afkomstig uit de Franse keuken. Een kruidige en romige ravigottesaus met fijngesneden stukjes ui, augurk en bieslook. De saus is friszuur van smaak en bevat mayonaise bereidt met plantaardige olie en eieren. 
Ingrediënten: Raapzaadolie, water, azijn, suiker, EIGEEL (scharrel), augurk 3% (augurk, water, zout, voedingszuur E260), gemodificeerd maïszetmeel, mosterd (water, MOSTERDZAAD, azijn, suiker, zout, specerijen), zout, ui 1%, worcestersaus (water, suiker, azijn, zout, witte wijn, pruimenpuree, specerijen, tomatenpuree, aroma), bieslook , voedingszuur E330, antioxidant E385, aroma.