BBQ spiesjes van varkenshaas

Varkenshaas bakken kan ik heel goed op de BBQ. Met deze barbecue spiesjes bereid je gemarineerde varkenshaas in een handomdraai! Met een lekkere steak saus. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    15 Minutes

  • Eetmoment

    10 Minutes


Ingrediënten

  • 400 g varkenshaas
  • 0,5 tl zout (optioneel)
  • 0,25 tl peper
  • 100 ml Calvé Hamburger Saus
  • Extra nodig: 8 satéstokje

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 173.96 kcal
Vet 8.58 g
Onverzadigd vet 1.95 g
Suikers 1.68 g
Vezels 0.18 g
Natrium 475.91 mg

Bereidingswijze

  1. Snijd de varkenshaas in reepjes en kruid met (zout) en peper. Meng het goed en rijg het vlees op de satéprikkers.

  2. Bak de spiesjes 3 minuten aan elke kant op de barbecue of grill. Haal de spiesjes ervan af en bestrijk ze met Calvé Japanese Sticky Grill saus met een kwastje. Leg ze terug op de barbecue of grill en bak nog eens 2 minuten.

  3. Serveer met de rest van de Calvé Japanese Sticky Grill saus.