Whisky-cocktailsaus

Garnalencocktail

Geniet van een heerlijke garnalencocktail gemaakt in avocado's! 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    10 Minutes

  • Eetmoment

    10 Minutes


Ingrediënten

  • 200 gram garnalen (bij voorkeur Hollandse garnalen)
  • 1 halve komkommer
  • 1 limoen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 50 gram rucola
  • 4 eetlepels Calvé Whisky Cocktail Saus

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 133.97 kcal
Vet 8.68 g
Onverzadigd vet 1.05 g
Suikers 2.49 g
Vezels 0.94 g
Natrium 355.02 mg

Bereidingswijze

  1. Schil en halveer de komkommer in de lengte. Verwijder het zaad en snij de komkommer vervolgens in blokjes.

  2. Rasp boven de komkommer de schil van de limoen en knijp de limoen uit. Voeg en eetlepel olijfolie toe en meng de komkommer met de garnalen, breng het geheel op smaak met een beetje gemalen zwarte peper ( gebruik geen zout want garnalen bevatten van nature al veel zout ).

  3. Vul 4 whiskyglazen met een beetje rucola en verdeel hier bovenop de garnalen en komkommersalade. Maak de cocktail af met een lepel whisky cocktail saus en serveer de cocktail met getoast brood.