Porties
4 servings
Bereidingstijd
25 Minutes
Eetmoment
10 Minutes
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de aubergine in 4 plakjes en halveer deze. Snijd de courgette in 8 plakjes en de paprika in 12 repen. Bestrijk de groenten met een beetje vloeibare margarine.
Verhit een grillpan of grill en grill de groenten (in porties) 5 min. geregeld keren. Bestrooi ze met wat peper en zout. En laat ze op een bord afkoelen of gebruik de groenten warm.
Verkruimel de geitenkaas.
Leg de tomaatjes in een klein ovenschaaltje en meng ze met 1 tl vloeibare margarine en de tijm. Laat ze onderin de hete oven in ca. 15 min. gaar worden. Laten afkoelen.
Knip de filovellen in vieren. Bestrijk de velletjes dun met vloeibare margarine en bestrooi ze met een beetje peper. Leg er telkens vier op elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat van de oven. Bak de “taartbodems” boven in de oven, in ca. 5 minuten lichtbruin en knapperig. (Blijf er even bij want het deeg kan heel snel bruin worden.) Verdeel de geitenkaas erover maar houd een halve cm van de randen vrij.
Zet de geitenkaastaartjes op 4 borden. Verdeel de groenten en tomaatjes over de geitenkaas op de taartjes. Bedruppel ze vlak voor het eten met de dressing.