Hollandse garnalen salade met kerstcroutons

Hollandse garnalen salade met kerstcroutons

Zo'n heerlijk voorgerecht van Hollandse garnalen salade met kerstcroutons is heel eenvoudig te maken en je zet snel een feestelijk voorgerecht met Hollandse garnalen op tafel. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    15 Minutes

  • Eetmoment

    0 Minute


Ingrediënten

  • 4 sneetjes casinobrood
  • 2 el olie
  • 75 g veldsla
  • 0.25 flesje Calvé Whisky Cocktail Saus à 320 ml
  • 1 zakje Calvé Salad Mix Kruiden Knoflook à 24 g
  • 300 g gepelde Hollandse garnalen
  • Extra nodig; kleine stervormige koeksteker, keukenpapier, spuitflesje

Bereidingswijze

  1. Steek met de koeksteker sterretjes uit het casinobrood. Verhit de olie in een koekenpan en bak de sterrencroutons lichtbruin, laat ze uitlekken op keukenpapier. Doe de cocktailsaus in het spuitflesje.

  2. Bereid de dressing volgens de bereidingswijze op de verpakking. Maak de sla aan met de dressing en verdeel deze over de borden. Verdeel de garnalen over de sla. Verdeel de sterrencroutons erover en garneer de salade met cocktailsaus door het flesje zigzaggend over de salade te bewegen. Zo krijg je een mooie decoratie.