Overnight oats met 100% pindakaas

Overnight oats met pindakaas

Start de dag goed met deze voedzame en smaakvolle overnight oats met 100% pindakaas! Met een mix van volkoren havermout, quinoa, amandelmelk en romige pindakaas is dit ontbijt een perfecte manier om energiek de dag te beginnen. Laat het 's nachts in de koelkast staan en geniet 's ochtends van een verfrissende kom, gegarneerd met plakjes banaan en verse blauwe bessen. 

  • Porties

    1 servings

  • Bereidingstijd

    15 Minutes

  • Eetmoment

    00 Minute


Ingrediënten

  • 6 eetlepels meergranen havermout
  • 1 eetlepel quinoa
  • 3 eetlepels Calvé 100% pindakaas
  • 150 ml amandelmelk
  • 150 ml volle yoghurt
  • 30 gram blauwe bessen
  • gehalveerd banaan

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 250.12 kcal
Vet 7.47 g
Onverzadigd vet 3.44 g
Suikers 27.15 g
Vezels 2.45 g
Natrium 161.35 mg

Bereidingswijze

  1. Meng de havermout met de quinoa en schep ze in (weck)pot van 400 ml. Giet de amandelmelk op de havermout en schep hierboven de pindakaas. Meng losjes door elkaar en meng als laatste de yoghurt erdoorheen.

  2. Zet de gevulde (weck)pot over nacht in de koeling.

  3. Schep als een ontbijt een derde uit de pot in een kommetje en garneer deze met plakjes banaan en de blauwe bessen.