Hemelse Pasta Carbonara

Pasta Carbonara

Zalige pasta Carbonara. Natuurlijk met Calvé Licht & Romig, spekjes en Parmezaanse kaas. Deze klassieke Italiaanse pasta is erg lekker met een champignonsoepje als voorgerecht. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    15 Minutes


Ingrediënten

  • 400 g pasta penne
  • 4 el Calvé Licht & Romig
  • 200 ml halfvolle melk
  • 1 ei
  • 50 g geraspte parmezaanse kaas
  • 1 klein gesnipperde ui
  • 125 g spek

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 661.7 kcal
Vet 21.77 g
Onverzadigd vet 7.08 g
Suikers 6.57 g
Vezels 3.68 g
Natrium 916.06 mg

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta Penne volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente' en giet af.

  2. Bak de spekjes en het uitje in een verwarmde koekenpan. Meng vervolgens in een kom de melk met de Calvé mayonaise en roer dit met het spek door de pasta in de pan. Roer tot slot het ei en de Parmezaanse kaas erdoor.

  3. Verwarm het gerecht nog even kort door, zonder dat het ei teveel stolt.