Peanutbutter-jelly tosti met banaan en jam

Met deze peanutbutter-jelly tosti met banaan en jam maak je in 15 minuten een bijzonder lekkere tosti voor 4 personen. Deze pindakaas tosti is een en heerlijke combinatie van zoet en hartig. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    0 Minute


Ingrediënten

  • 8 sneetjes witbrood
  • 8 el Calvé Pindakaas
  • 4 el aardbeienjam of bosbessejam
  • 1 stevige banaan
  • Extra nodig: tosti-ijzer of broodrooster met tostifunctie

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 417.87 kcal
Vet 19.47 g
Onverzadigd vet 2.94 g
Suikers 14.39 g
Vezels 4.51 g
Natrium 370.74 mg

Bereidingswijze

  1. Bestrijk de sneetjes brood met pindakaas en 4 sneetje ook nog met aardbeienjam. Pel en snijd de banaan in plakjes.

  2. Verdeel de plakjes over de met jam bestreken sneetjes brood. Dek af met de met pindakaas bestreken sneetjes en bak de tosti’s in een tosti-ijzer lichtbruin.

  3. Neem ze uit de broodrooster of tosti-ijzer en snijd ze schuin middendoor. Laat de tosti’s iets afkoelen voordat je ze eet. Direct uit het tosti-ijzer zijn ze namelijk loeiheet!