Pittige varkenshaas met spek

Deze varkenshaas voor op de BBQ of grill is simpel en lekker. Deze pittige varkenshaas met chili saus is bedekt met ontbijtspek waardoor die lekker mals blijft. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    10 Minutes

  • Eetmoment

    30 Minutes


Ingrediënten

  • 400 g varkenshaas
  • 100 milliliter Calvé Chili Saus
  • 100 g ontbijtspek (ongeveer 5 plakjes)
  • 2 eetlepels paneermeel

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 227.6 kcal
Vet 9.56 g
Onverzadigd vet 3.76 g
Suikers 3.47 g
Vezels 0.74 g
Natrium 568.9 mg

Bereidingswijze

  1. Plaats de varkenshaas in een kom en voeg 4 eetlepels Calvé Brazilian Spicy Churrasco saus toe. Bedek de varkenshaas met de saus en besprenkel met het paneermeel (dit zorgt ervoor dat de saus beter aan het vlees plakt).

  2. Plaats de varkenshaas op de plakjes ontbijtspek en rol het vlees op zodat het compleet bedekt is.

  3. Bak op de BBQ of grill voor ongeveer 30 minuten en draai hem elke 5 minuten. Haal het vlees van de barbecue of grill als het gaar is, laat het rusten en snijd het in plakken. Serveer het met de overgebleven Calvé Brazilian Spicy Churrasco saus.