Stevige vispakketjes

Heerlijke vispakketjes voor op de barbecue. Hierdoor worden alle smaken van koolvisfilets, rozemarijn en knoflook bewaard en is de vis ook nog eens heerlijk mals en sappig. Dit gerecht maak je pas echt helemaal af met Calvé Mosterd saus. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    10 Minutes

  • Eetmoment

    15 Minutes


Ingrediënten

  • 600 g koolvisfilets (4 stuks à 150 g)
  • 2 el olijfolie
  • 3 teentjes knoflook
  • 4 rozemarijntakjes
  • 4 el Calvé Mosterd Saus

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 251.71 kcal
Vet 14.8 g
Onverzadigd vet 1.88 g
Suikers 0.83 g
Vezels 0.44 g
Natrium 293.2 mg

Bereidingswijze

  1. Pel de knoflook en snijd de tenen in plakjes. Leg op 4 grote stukken aluminiumfolie een koolvisfilet. Bestrooi ze met wat peper en verdeel er de knoflook en rozemarijn over. Sprenkel er wat olijfolie over en vouw de folie goed dicht.

  2. Leg de vispakketjes op een hete barbecue en bak de vis in 10 tot 15 minuten gaar. Serveer de vispakketjes op borden en geef de Calvé Mosterdsaus erbij.