Verrukkelijk Visje

Tilapia uit de oven

Heerlijk tilapiafilet uit de oven. Zo lekker en vol van smaak en toch zeer eenvoudig zelf te maken. Vol van smaak door de Calvé Licht & Romig. Erg lekker met gebakken aardappelen uit de oven. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    10 Minutes

  • Eetmoment

    25 Minutes


Ingrediënten

  • 400 gram Bertolli Pastasaus Basilico
  • 1 courgette in schijfjes gesneden
  • 500 g tilapiafilet
  • 30 gram Calvé Licht & Romig
  • 1 el Bertolli Pesto alla Genovese

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 203.13 kcal
Vet 8.4 g
Onverzadigd vet 1.46 g
Suikers 6.49 g
Vezels 1.5 g
Natrium 607.29 mg

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 210°C (heteluchtoven op 190°C).

  2. Schep de tomatensaus en de schijfjes courgette in een ovenschaal. Leg de vis er bovenop. Meng in een kommetje de pesto met de Calvé Licht & Romig en smeer dit mengsel over de tilapiafilets.

  3. Bak de vis in ca. 25 minuten in het midden van de oven gaar.