Wentelteefje met banaan en pindakaas

Wentelteefjes met banaan en pindakaas

Maak vandaag deze wentelteefjes met banaan en pindakaas. Dit zoet-hartige wentelteefje wordt gemaakt van een beschuitbol. Een echte lunchtopper! 

  • Porties

    1 servings

  • Bereidingstijd

    3 Minutes

  • Eetmoment

    10 Minutes


Ingrediënten

  • 0,5 banaan
  • 1 beschuitbol of 2 witte boterhammen
  • 30 g Calvé Pindakaas
  • 1 ei
  • 25 g boter
  • 1 tl kristalsuiker
  • 1 snuf kaneel

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 673.15 kcal
Vet 45.44 g
Onverzadigd vet 17.93 g
Suikers 16.87 g
Vezels 3.97 g
Natrium 383.66 mg

Bereidingswijze

  1. Snijd de banaan in plakjes. Halveer de beschuitbol of gebruik twee boterhammen. Bestrijk beide kanten met Calvé pindakaas en leg op één helft de plakjes banaan. Leg de twee broodjes nu op elkaar.

  2. Kluts 1 ei los in een ondiep schaaltje en week hier het broodje in, ongeveer een minuut per kant. Verhit intussen de boter in een koekenpan en bak het broodje aan beide kanten goudbruin.

  3. Bestrooi het wentelteefje vlak voor het serveren met de kristalsuiker gemengd met kaneel.