Wraps

Wraps met pittige gehaktballetjes en pindasaus

Tortilla wraps gevuld met gehaktballetjes van rundergehakt, op smaak gebracht sambal en kerrie, gemixte salade van wortel, kool en andijvie, geserveerd met kruidige pindasaus 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    10 Minutes

  • Eetmoment

    15 Minutes


Ingrediënten

  • 500 gram rundergehakt
  • 300 gram gemengde salade
  • 1 pak wraps
  • 4 eetlepels yoghurt
  • 4 eetlepels Conimex Sambal Manis
  • 2 theelepels kerrie
  • 3 eetlepels ketjap manis
  • 1 potje Calvé pindasaus kruidig
  • 8 gram Calvé Salad Mix Ui Bieslook
  • 60 ml Calvé Kerrie-Ananas Saus

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 924.38 kcal
Vet 46.79 g
Onverzadigd vet 11.97 g
Suikers 27.4 g
Vezels 7.49 g
Natrium 1945.74 mg

Bereidingswijze

  1. Meng het gehakt met de kerrie, sambal en de ketjap, breng eventueel nog op smaak met een snufje zout. Vorm vervolgens ongeveer 30 kleine gehaktballetjes.

  2. Verhit twee eetlepels olie in een koekenpan en bak hierin de balletjes bruin en gaar. Meng het zakje dressing met de yoghurt en meng deze vervolgens weer door de salademix.

  3. Bereid de pindasaus volgens de bereidingswijze op de pot, en verwarm ook de wraps volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  4. Beleg de wraps met de sla en leg hier bovenop de balletjes, giet een beetje pindasaus over de balletjes en vouw de wraps dicht.