Wraps met vega kip, sla, paprika en knoflooksaus

Met deze wraps met vega kip, sla, paprika en knoflooksaus van de gourmet mis je het vlees absoluut niet. Zo'n smakelijk vegetarisch wrapje gaat er altijd wel in. 

  • Porties

    4 servings

  • Bereidingstijd

    5 Minutes

  • Eetmoment

    5 Minutes


Ingrediënten

  • 4 tortillawraps
  • 120 g De Vegetarische Slager Kipstuckjes
  • 2 el zonnebloemolie
  • 0.25 krop ijsbergsla, fijngesneden
  • 1 paprika, in reepjes
  • 100 ml Calvé Knoflook Saus
  • Extra nodig: uitsteker van 12 cm Ø cocktailprikkers

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Eiwit 354.49 kcal
Vet 20.57 g
Onverzadigd vet 3.11 g
Suikers 5.29 g
Vezels 4.85 g
Natrium 437.23 mg

Bereidingswijze

  1. Steek kleine tortillawraps uit met de steekvorm.

  2. Bak de vega kip goudbruin in wat zonnebloemolie. Beleg de tortilla met ijsbergsla, de vegakip, paprika en wat knoflooksaus. Rol de wrap op en maak eventueel vast met een prikker.